×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Versteegh gaat trouwen

Onthullend

24.05.2017 -

Jan Versteegh is op zijn knieën gegaan voor zijn grote liefde Dieuwertje. De presentator en zijn vriendin hebben het lang geheim kunnen houden, maar een vriend van het koppel laat aan Weekend weten: 'Jan en Dieuwertje gaan trouwen!'


Het stel woont samen in Den Haag en blijft samen het liefst buiten de schijnwerpers. Dat lukt ze aardig en daardoor is het nieuws zo lang geheim gebleven. Maar nu is het toch uitgekomen. 

Veel is er niet bekend over het leven van Jan en Dieuwertje samen. De twee worden niet vaak samen gezien op Showbizzfeestjes of premières. Twee jaar geleden was ze wel bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Toen Jan de Aanstormend Talent Award won gaf hij zijn vriendin een dikke zoen. 

Nu stapt het stel dus in het huwelijksbootje. Alles lezen over Jan en Dieuwertje en hun toekomstige huwelijk? Lees het in de nieuwe Weekend die nú in de winkel ligt!

Foto: Reni van Maren

Reacties