×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Erfenis van Prince verdeeld over zes personen

20.05.2017 -

Een Amerikaanse rechtbank heeft vrijdag zes personen erkend als officieel erfgenaam van de in 2016 overleden artiest Prince. Het gaat om zijn zus Tyka Nelson en vijf halfbroers- en zussen van de Purple Rain-zanger.


De zanger stierf plotseling in april vorig jaar. Hij liet geen testament na. Na zijn dood beweerden wel 45 mensen familie te zijn van Prince en dus aanspraak te kunnen maken op zijn fortuin, dat op ruim 200 miljoen dollar wordt geschat.

De rechter heeft gezegd dat de bezittingen van Prince niet zullen worden verdeeld zonder een rechterlijke beslissing, meldt Mirror.

De advocaten van Tyka Nelson en de vijf anderen hadden er de rechtbank op aangedrongen haast te maken, omdat alle vertraging kostenverhogend is en belemmerend werkt bij het verdelen van de erfenis.

Foto: BuzzE

Reacties