×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lief! Geri Halliwell wordt opgemaakt door zoontje

Lief! Geri Halliwell wordt opgemaakt door zoontje
19.05.2017 -

Geri Halliwell haar zoontje lijkt een geboren visagist. Monty, het ventje van vier maanden oud, helpt met het opmaken van zijn moeder. Dat levert een lief kiekje op.


'Mama aan het helpen', schrijft Geri bij het plaatje. Daarop houdt ze haar zoontje vast en het mannetje helpt de visagiste met het aanbrengen van lippotlood. 

Monty heet voluit Monatgue George Hector Horner en is het eerste kindje van Geri en haar echtgenoot Chris Horner. Ze hebben allebei een dochter uit een eerdere relatie. Monty werd geboren op 21 januari. 

 

Helping mama ...

Een bericht gedeeld door Geri Horner (@therealgerihalliwell) op

Foto: Instagram Geri Halliwell

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!