×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leonardo DiCaprio weer alleen

18.05.2017 -

Leonardo DiCaprio is weer vrijgezel. De 42-jarige acteur was ongeveer een jaar samen met het 25-jarige model Nina Agdal, maar onlangs is de relatie gestrand.


“Ze zijn onlangs uit elkaar gegaan”, vertelde een ingewijde aan Entertainment Tonight. “Ze blijven vrienden en staan op goede voet.” Volgens de bron hebben Leonardo en Nina nog contact, maar kwamen ze beiden tot de conclusie dat de liefde was uitgedoofd.

De acteur en het model werden vorig jaar mei voor het eerst samen gezien. De liefde zou zijn opgebloeid nadat Leonardo Nina had uitgenodigd in Cannes, waar het filmfestival aan de gang was. Eind maart werden de twee voor het laatst samen gespot.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties