×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vader van Nick en Aaron Carter overleden

17.05.2017 -

De vader van Nick en Aaron Carter is overleden. Bob Carter overleed dinsdagavond op 65-jarige leeftijd, meldt de Backstreet Boy Nick Carter op Twitter. Over de doodsoorzaak is weinig bekend. Zanger Aaron Carter twittert: 'Mijn hart is totaal verbrijzeld. Ik ben in shock, ik hield zoveel van mijn vader. Pap, ik hou van je.'


Bob Carter was een bekend gezicht in de realityserie House of Carters over de familie van Backstreet Boys-zanger Nick, zijn broertje Aaron en hun zusjes Leslie, Angel en Bobbi. Leslie overleed in 2012 aan een overdosis.

Eerder op woensdag werd bekend dat Backstreet Boy Nick Carter is aangetrokken als jurylid voor de televisietalentenjacht Boy Band, samen met Spice Girl Emma Bunton.

Foto: Instagram Aaron Carter

Reacties