×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Reboot Roseanne gaat definitief door

17.05.2017 -

Er komt inderdaad een nieuw seizoen van de jaren 90-hitserie Roseanne. Dat heeft de Amerikaanse zender ABC dinsdag bekendgemaakt.


Alle vaste castleden keren terug voor de reboot, inclusief John Goodman wiens personage Dan in het laatste seizoen overleed aan een hartaanval. Beide actrices die de rol van oudste dochter Becky speelden zijn te zien in de nieuwe versie. Lecy Goranson, die de rol had in de eerste vijf seizoenen, keer terug als Becky. Sarah Chalke, die het personage ging spelen toen Lecy meer tijd wilde voor haar studie, krijgt een andere rol.

Ook Laurie Metcalf (Jackie), Sara Gilbert (Darlene) en Michael Fishman (DJ) doen mee aan de reboot. ABC heeft geruchten dat ook Johnny Galecki heeft getekend voor de show niet bevestigd. Johnny speelde Darlenes vriendje en later echtgenoot David. De acteur is momenteel te zien in The Big Bang Theory, waar ook Laurie en Sara vaste gastrollen hebben. Glen Quinn, de acteur die in Roseanne Becky's echtgenoot Mark speelde, overleed in 2002.

De reboot van Roseanne is volgens de zender 'in een vroege fase van productie'. De serie moet in de tweede helft van het komende televisieseizoen te zien zijn.

Foto: BuzzE

Reacties