×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geen kinderen meer voor Fajah Lourens

16.05.2017 -

Fajah Lourens is tot over haar oren verliefd en werkt aan een boek over gezonde zwangerschappen, maar een derde kind zit er voor haar niet in. “Nee, er komen geen baby’s meer”, vertelt de fitnessfanaat.


Fajah viel zo’n drie maanden geleden voor haar timmerman, Igor Neves. “Een halfjaar geleden kwam hij hier in huis werken. Het was niet meteen bingo, maar op een gegeven moment dacht ik: hij kan wel heel goed timmeren”, grapte Fajah in RTL Boulevard.

Hoewel Igor goed kon timmeren, was er volgens de fitnessfanaat nog wel wat te doen aan zijn lijf. “Ik heb zijn voedingsschema gemaakt en hij is in vier weken echt van een buikje naar een sixpack gegaan.”

De Killerbody-schrijfster is inmiddels druk bezig met haar derde boek, dat gaat over een strak lichaam tijdens en na een zwangerschap. Zelf nog een keer in verwachting raken, wil Fajah zeker niet. “Ik wil geen kinderen meer, dat is klaar. Dat heb ik echt gehad.” De 35-jarige Fajah heeft twee kinderen, tienerdochter Irem en zoon Shai.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties