×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Volgers van Chantal Janzen in verwarring: 'Is ze zwanger?'

16.05.2017 -

Chantal Janzen heeft ervoor gezorgd dat haar volgers op Instagram helemaal door het dolle heen zijn. De presentatrice plaatste vandaag een foto, waaruit veel mensen afleiden dat ze mogelijk zwanger is.


'Hello Baby', is alles wat er op de foto staat. Verder heeft Chantal er geen bijschrift bij geplaatst. Haar fans denken nu dat ze hiermee aangeeft dat ze zwanger is. 

Toch is een deel van de fans er niet zo zeker van. Er wordt ook gedacht dat ze gewoon op haar neefje Lennon past. De pasgeboren Lennon is vaak het onderwerp van foto's op haar social media, omdat tante Chantal dol is op het kleine ventje. Andere volgers denken dat de foto iets te maken heeft met Chantal haar medium &C. 

Een reactie op alle speculaties heeft Chantal nog niet gegeven. De kans is echter groot dat het iets met &C te maken heeft, aangezien op de Instagram van het medium vandaag een foto is geplaatst van een baby.

Een bericht gedeeld door &C (@andcgram) op

Foto: Reni van Maren

Reacties