×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Alle foto's van de billenoperatie van Geneviève Fox

17.05.2017 -

Realityster Geneviève Fox heeft Weekend een exclusief kijkje gegeven bij haar biloperatie. De blondine uit Oh Oh Daar Gaan We Weer liet onlangs implantaten in haar billen plaatsen en ze laat nu zien hoe de ingreep eraan toe ging.


Na onder andere borstimplantaten en opgespoten lippen was het nu tijd voor de billen van Geneviève Fox om een tikkeltje groter te worden. De realityster en model heeft het hele traject laten vastleggen en geeft nu exclusief een kijkje hoe de operatie gegaan is. 

Benieuwd naar het resultaat? Hier zie je de voor- en na-foto van Geneviève haar billenpartij. Lees het hele verhaal van de RTL-ster over de operatie en de nasleep ervan in de nieuwe Weekend. Die ligt nu in de winkel!

Foto: Geneviève Fox

Reacties