×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Voor en na: billenoperatie van RTL-ster Geneviève Fox

17.05.2017 -

Met haar enorm vergrote boezem en opgespoten lippen kon al geen kijker meer om haar heen, maar Geneviève Fox besloot nog verder te gaan. De realityster uit Oh Oh Daar Gaan We Weer heeft onlangs haar billen laten vergroten en Weekend heeft exclusief de foto's van het resultaat.


Voordat de 24-jarige Geneviève haar billen liet doen, had ze al haar lippen laten opspuiten, haar voorhoofd laten botoxen en twee keer haar borsten laten vergroten. Nu was het volgens de blondine echt tijd om haar billen te laten doen. Afgelopen week liet zijn implantaten plaatsen om haar achterwerk te vergroten. 

Geneviève haar openhartige verhaal over de operatie en de heftige nasleep ervan is te lezen in de nieuwe Weekend, die nu in de winkel ligt. 

Foto: Reni van Maren

Reacties