×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jorien ter Mors gaat trouwen

15.05.2017 -

Jorien ter Mors blijkt tijdens haar vakantie in Gambia op romantische wijze door haar vriend Jeroen ten huwelijk te zijn gevraagd. En onder een prachtige sterrenhemel op het strand zei de schaatster ja.


’Na een heerlijke dag in Gambia nam Jeroen me mee voor een wandeling op het strand,’ vertelt Jorien. ’De zon was al onder, de sterren helder in de lucht. Daar, tijdens dat heerlijke moment samen, ging hij op z’n knieën en vroeg mij ten huwelijk. Ik zei ja,’ aldus de schaatster.

Jeroen vertelt Weekend dat hij altijd al het idee had gehad om zijn aanzoek op een bijzondere manier te doen. ’Dus niet thuis op de bank, maar tijdens een vakantie. We zijn allebei heel erg druk en vakanties zijn de momenten dat we alle tijd voor elkaar hebben. En wat is er nu mooier dan in de avond op het strand. Jorien wist absoluut niet wat haar overkwam.’

Wanneer er getrouwd gaat worden, weet Jeroen nog niet precies. ’In ieder geval na de Olympische Spelen volgend jaar in Pyeongchang. Maar we hebben nog geen datum.’

Foto: Instagram Jorien ter Mors

Reacties