×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vader Sergio Herman overleden

Vader Sergio Herman overleden
15.05.2017 -

Sergio Herman en Ellemieke Vermolen krijgen opnieuw een klap te verwerken. De vader van Sergio, kok Ronnie Herman, is donderdag op 69-jarige leeftijd overleden.


Ronnie is degene die Oud Sluis, het restaurant dat Sergio overnam, samen met zijn vrouw Ans omtoverde tot een gerenommeerd mosselrestaurant. Toen zijn zoon de zaak overnam bleef Ronnie nog jaren actief in de keuken. Op zijn 57ste kreeg Ronnie Alzheimer. 

Het verschrikkelijke nieuws van Ronnie zijn overlijden komt slechts twee maanden nadat bekend werd dat Ellemieke en Sergio hun derde zoon kort voor de geboorte overleden is. Het stel krijgt dus opnieuw een klap te verwerken. 

 

Foto: Reni van Maren

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!