×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Relatie Evi Hanssen voorbij

15.05.2017 -

Presentatrice Evi Hanssen is weer single. Na anderhalf jaar is de liefde tussen de Belgische Evi en de Nederlandse Lucas Stalman over. Twee maanden geleden zetten ze een punt achter hun relatie.


Het management bevestigt de breuk aan HLN. 'Dat is inderdaad zo, maar verder wensen we hier niet over te communiceren', zegt de manager van Evi. 

In de zomer van 2015 werd bekend dat de presentatrice een relatie had met Lucas. ze plaatste zelf foto's op Instagram. Daarna bevestigde ze zelf dat het dik aan was. 

Maar twee maanden geleden was het klaar tussen de twee. Ze zijn wel in vriendschap uit elkaar gegaan. 'Evi heeft nooit gecommuniceerd over het begin van de relatie en zal dus nu ook geen toelichting geven. Dit behoort tot de privésfeer', zegt haar manager Stijn Peeters tegen HLN. 

Foto: Instagram Lucas Stalman

Reacties