×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paul McCartney als piraat

Paul McCartney als piraat
14.05.2017 -

De makers van het nieuwe deel van Pirates of the Caribbean hebben een eerste beeld van Paul McCartney als piraat vrijgegeven. Het gaat om een filmposter waarop de 74-jarige zanger in vol ornaat te zien is.


Paul McCartney heeft op de foto een lange baard met dreadlocks en houdt een set kaarten vast. Het is nog altijd onduidelijk welke rol de Beatle speelt. Op internetfora wordt druk gespeculeerd of hij aan de zijde staat van captain Jack Sparrow, het beroemde personage van Johnny Depp, of van Barbossa, gespeeld door Geoffrey Rush.

In maart werd bekend dat McCartney een rolletje speelt in het vijfde deel van Pirates. Hij is niet de eerste rocker in de filmserie. Rolling Stones-gitarist Keith Richards dook eerder al op als Depps vader in At World's End en On Stranger Tides.

In Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales keren behalve Depp en Rush ook oudgedienden Orlando Bloom (als Will Turner) en Keira Knightley (Elizabeth Swann-Turner) terug. De film verschijnt in mei in de bioscoop.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Twitter Paul McCartney

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!