×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

OG3NE: beetje teleurgesteld maar trots

14.05.2017 -

"We zijn wel een beetje teleurgesteld. We gingen voor een hogere positie dan de elfde plek. Maar het is niet anders. We hopen dat we iets goed hebben neergezet en zijn zelf in ieder geval heel trots," vertelden de zussen over de climax van het Europese avontuur.


Lisa: "Het was vooral heel erg mooi en geweldig om daar te staan." Na afloop van hun Lights And Shadows vielen de zussen elkaar op het podium huilend in de armen. "Tranen van geluk", vertelt Shelley. "Alles kwam bij elkaar. Dat we daar met z'n allen konden staan, dat we al zoveel positieve reacties hadden gekregen. Mama die uiteindelijk als verrassing toch hier naartoe kon komen." Amy: "Dat doet dat liedje zo vaak. En op dat moment weet je dat dat het laatste moment op het podium is. Dat gevoel is zo anders en zo gaaf. Dat voel je."

Voordat de puntentelling begon waren de zussen naar eigen zeggen vooral 'een beetje aan het feesten'. "Het was een hele leuke avond. De punten van de vakjury's gingen een beetje met pieken en dalen. En toen stonden we ineens vijfde", vertelt Shelley. "Dan kan het alle kanten op. En het ging net de verkeerde kant op. Maar we zijn heel trots met de score die we hebben gehaald en hebben er alles aan gedaan."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties