×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

OG3NE in tranen na optreden songfestival

13.05.2017 -

Na afloop van hun optreden in de finale van het Eurovisiesongfestival was OG3NE in tranen. De zusjes stonden als zesde van de 26 landen op het podium met het liedje Lights and Shadows, een ode aan hun ongeneeslijk zieke moeder. Die zat zaterdagavond in de zaal, nadat ze vrijdag als verrassing was overgekomen naar Kiev.


Via Twitter stuurden Lisa, Amy en Shelley na afloop: 'Mom…. This one was for you!!!' ,,Ze mogen heel trots zijn'', oordeelden commentatoren Jan Smit en Cornald Maas na afloop. ,,De druk is eraf.''

Volgens Jan Smit voelden de zussen een ,,heel ander soort spanning'' dan bij de tweede halve finale afgelopen donderdag, zo liet Shelley vooraf weten. Toen gingen ze heel ontspannen het podium op. ,,Maar wat wil je ook als er 'slechts' 250 miljoen mensen kijken'', aldus Smit, die samen met Cornald Maas het commentaar doet.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties