×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeder OG3NE-zusjes toch in Kiev

13.05.2017 -

De moeder van drie zangeressen van OG3NE is toch naar Kiev gekomen om hun dochters persoonlijk aan te moedigen in de finale van het Eurovisiesongfestival. Haar bezoek was een grote verrassing voor Lisa, Amy en Shelley, zo lieten ze vrijdagnacht weten.


"Vanavond kregen we de verrassing van ons leven!! Onze zieke mama is in Kiev!! We kunnen niet geloven dat ze ons zaterdagavond gaat zien optreden, hier op het Eurovisie Songfestival! We're gonna stand in line", schrijft het trio op Twitter en Facebook bij een foto waarop ze te zien zijn met hun moeder Isolde en vader Rick.

Isolde is ongeneeslijk ziek. Ze heeft een zeldzame en kwaadaardige vorm van botkanker en kon daarom in eerste instantie niet mee naar Kiev. Eerder stelden de zussen nog dat ze hoe dan ook in Oekraïne zouden blijven, mocht er iets gebeuren met haar gezondheid.

Lights And Shadows, het lied van OG3NE, is een ode aan Isolde.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Twitter OG3NE

Reacties