×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Filmversie van Downton Abbey in de maak'

12.05.2017 -

Er is een filmversie van de populaire Britse serie Downton Abbey in de maak. Dat meldt het Britse dagblad The Sun op basis van ingewijden. Het zesde en laatste seizoen van de show eindigde in maart op de zender ITV.De serie werd genomineerd voor liefst 69 Emmy Awards, een record, en won er 15 gedurende de vijf jaar dat de show werd uitgezonden. De maker van de serie, Julian Fellowes, zou al zijn begonnen aan een script voor de film. Die zal een aantal verhaallijnen uit de serie voortzetten.


Actrice Michelle Dockery, die Lady Mary Crawley speelt in de serie, liet in april al doorschemeren dat ze wel wat zag in een film als vervolg op de serie. "Ik denk dat er zeker potentie is voor een film. Ik zou het in ieder geval zeker overwegen", zei ze destijds. "Het is misschien nog niet voorbij", vervolgde ze.


 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties