×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Foutloos optreden OG3NE

Foutloos optreden OG3NE
11.05.2017 -

De tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival duurt nog even, maar voor de Nederlandse delegatie van de AVROTROS is de avond nu al geslaagd. Team OG3NE was na de foutloze act van de zussen donderdagavond zichtbaar opgelucht en door het dolle heen. "Het ging geweldig!"


Tijdens de uitvoering van Lights and Shadows volgde de delegatie met flink gespannen gezichten en ingehouden adem de verrichtingen van de Nederlandse zangeressen. Hier en daar werd stilletjes meegezongen en voorzichtig geklapt. Na de laatste tonen van de dames op het enorme podium in Kiev brak een daverend applaus uit en vielen mensen elkaar juichend in de armen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!