Emotioneel moment voor OG3NE

Lisa, Shelley en Amy kregen donderdagochtend in de studio van Radio 2-dj Bart Arens in Kiev een bijzonder emotioneel moment te verwerken. Een hele reeks BN'ers wenste de zussen in een videoboodschap veel succes donderdagavond tijdens de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. De video werd afgesloten door de moeder van OG3NE, die door een ernstige ziekte niet in Kiev kan zijn.

"Doe wat jullie het beste kunnen. Mijn glimlach hebben jullie al", sprak Isolde Vol. De meiden hielden het bij het zien van hun moeder niet droog. Dikke tranen rolden over hun wangen. En ook Bart Arens liet zich meeslepen in de emoties. "Verdorie. Nu sta ik ook te janken."

Naast hun moeder kregen de zussen ook gelukswensen van onder anderen Marco Borsato, Carlo Boszhard, Martijn Krabbé, Ilse DeLange, Jan Smit, Humberto Tan, dorpsgenoot Frans Bauer en Willeke Alberti. Ervaringsdeskundige DeLange drukte de dames op het hart vooral te blijven genieten. "Deze ervaring vergeet je je hele leven niet meer. Geniet met volle teugen."