×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hans Kazàn is overwerkt

11.05.2017 -

Hans Kazàn moet het de komende tijd wat rustiger aandoen op advies van zijn dokter. De illusionist is overwerkt.


Zelf had Hans dat overigens lange tijd niet door, al voelde hij zich erg slecht. "Ik was misselijk, van 's ochtends tot 's avonds, en het hield maar niet op. Ik zat tussen de coulissen echt over te geven en dat ging maar door, dag in dag uit", vertelt de goochelaar tegen Shownieuws.

Uiteindelijk ging Hans naar het ziekenhuis voor onderzoek. Daar onderging hij allerlei onderzoeken maar omdat het vrij heftig was, spookten al snel de ergste beelden door zijn hoofd. "Dan denk je: misschien heb ik wel iets ernstigs. Zowel Wendy als ik hebben zich erg zorgen gemaakt, vooral omdat je niet weet wat het is", aldus Hans.

Na vijf dagen kwam de uitslag en werd duidelijk dat Hans alleen overwerkt is. "Je lichaam zegt op een gegeven moment stop en daar moet je naar luisteren. Ik heb daar niet naar geluisterd en maar doorgewerkt. Ik moet gewoon een iets verstandiger mens worden", zegt hij.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties