×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Songfestival: de slechtst geklede artiesten van de afgelopen 20 jaar

Songfestival: de slechtst geklede artiesten van de afgelopen 20 jaar
10.05.2017 -

Natuurlijk is de grote trofee voor de winnaar van het Eurovisiesongfestival de meest felbegeerde prijs, maar er zijn nog meer prijzen te vergeven aan de artiesten van het liedjesfestijn. Sinds 1997 wordt ieder jaar de Barbara Dex Award uitgereikt, de prijs voor de slechtst geklede artiest. Alle bijzondere creaties, die volgens de organisatie van de prijs te lelijk voor woorden waren, hebben we voor je op een rij gezet. Dit zijn de winnaars van de prijs voor slechtst geklede artiest op het Eurovisie Songfestival.


Foto: YouTube

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!