×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

OG3NE relaxt in het zwembad

OG3NE relaxt in het zwembad
09.05.2017 -

Morgen wordt een hele belangrijke dag voor de meiden van OG3NE. Vandaar dat ze vandaag even rustig aan doen en met z’n drietjes lekker relaxen in het zwembad.


‘Morgen hebben we een belangrijke dag voor de boeg!! We gaan 's middags nog een keer repeteren en 's avonds hebben we de jury semi final,’ melden de meiden op Facebook. ‘Dit is ontzettend belangrijk want in alle landen van de tweede halve finale kijken de vakjury's mee en geven dan 50% van de punten. Dus wij doen nog even rustig aan vandaag, zodat we morgen topfit zijn!!’

Foto: Facebook OG3NE

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!