×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frans en Mariska Bauer vieren trouwdag met mooie bruiloftskiekjes

09.05.2017 -

Het is weer feest in huize Bauer! Frans en Mariska zijn vandaag 9 jaar getrouwd en dat laten de tortelduifjes natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. De twee plaatsen prachtige foto's van hun grote dag op Instagram om te laten weten dat ze nog steeds stapelgek op elkaar zijn en nog steeds dolblij zijn dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.


'Vandaag zijn we 9 jaar getrouwd', schrijft Frans. 'Lief en leed delen we samen, vele stormen hebben we al doorstaan maar we hebben ook veel gelachen.' Dat laatste bevestigt Frans met de foto die hij heeft gekozen, waarop het stel lachend voor het altaar staat. 'Mooie momenten zitten in je hart net als deze hier op de foto. Hier dacht ik dat ik alles moest herhalen wat de trouwambtenaar zei... het gevolg... de slappe lach!'

Ook Mariska laat de liefde tussen haar en Frans zien met een trouwkiekje. 'Vandaag 9 jaar getrouwd met de liefste. Liefde van mijn leven, ik hou van je', schrijft zij erbij. 

 

Vandaag 9 jaar getrouwd met de liefste#liefdevanmeleven #tothemoonandback #loveyou @fransbauer_officiele

Een bericht gedeeld door Mariska Bauer (@mariskabauer) op

Foto: Instagram Frans Bauer

Reacties