×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Henk Schiffmacher ontslagen uit ziekenhuis

Henk Schiffmacher ontslagen uit ziekenhuis
09.05.2017 -

Goed nieuws voor Henk Schiffmacher. Hij is ontslagen uit het ziekenhuis in Philadelphia.


Dat heeft zijn vrouw Louise bekendgemaakt op Instagram door middel van een video en een foto van Henk. 'Ik wil niet naar huis', grapte de tatoeëerder in de video. 'Ze hebben erg goed voor me gezorgd hier', zegt hij ook. 

Henk werd vorige week woensdag opgenomen in het Thomas Jefferson University Hospital, omdat hij ademhalingsproblemen had en erg vermoeid was. Er werd hem rust en een dieet voorgeschreven en hij krijgt medicijnen om het vocht achter zijn longen weg te krijgen. 

 

Released from @jeffersonhospital Thanx to all the staff!!!!

Een bericht gedeeld door Louise Schiffmacher (@louise_schiffmacher) op

Foto: Instagram Louise Schiffmacher

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!