×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

OG3NE blijft scoren bij de bookmakers

08.05.2017 -

OG3NE blijft het goed doen bij de bookmakers. De Nederlandse inzending voor het Eurovisiesongfestival staat er maandag weer een beetje beter voor met de achtste plaats, zo blijkt uit een gemiddelde notering van de diverse wedkantoren.


De bookmakers lijken er zeker van te zijn dat Lisa, Amy en Shelley de finale gaan halen. In de tussenstand voor de tweede halve finale staat OG3NE op de vijfde plek. Dat is meer dan genoeg voor een finaleplaats. De eerste tien landen gaan door naar de eindstrijd van zaterdag.

Sinds de zussen in Kiev zijn, maakt OG3NE goede sier bij de internationale pers en de wedkantoren. In de afgelopen maanden werd Lights and Shadows maar net een plek in de top twintig toegedicht maar na de eerste repetities gaat het nummer in vliegende vaart richting de favorieten.

De bookmakers denken nog altijd dat Italië er met de winst vandoor gaat. Zanger Francesco Gabbani is al sinds half februari favoriet. Ook Portugal, Zweden en Bulgarije scoren goed.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties