×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zusje Sol Wortelboer overleden

08.05.2017 -

Sabine, het zusje van Sol Wortelboer is overleden. Ze werd 15 jaar. De presentator maakte het droevige nieuws bekend op social media.


’Ons engeltje is gevlogen. Hemel en aarde bewogen. Nu lekker met veel vrede en rust op weg naar boven,’ schrijft Sol. ’Ik heb zo van je genoten lieverd en zoveel van je geleerd. Ik heb met je gelachen en dankbaar met je geleefd. Ik ben ongelooflijk trots op je. Je hebt het echt fantastisch gedaan! Vanaf je eerste adem tot je laatste. Alleen maar lof en oneindig veel liefde. Ik maak een diepe buiging voor je ongelooflijke kracht. Je broer.’

Sabine had een zeldzame hersentumor. Vorig jaar startte ze met Sol een inzamelingsactie om een dure behandeling isn Amerika te kunne bekostigen. Eind vorige maand maakte ze bekend te zijn gestopt met haar medicatie. Wat ze toen alleen nog graag wilde was een bak vol kaarten. En dat gebeurde. Tienduizenden kaarten kwamen haar kant op.

 

Foto: Instagram Sol Wortelboer

Reacties