×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

OG3NE maakt indruk op bookmakers

07.05.2017 -

OG3NE maakt goede sier in Kiev. De eerste twee repetities voor de halve finale van het Eurovisiesongfestival zijn prima verlopen voor Lisa, Amy en Shelley. De bookmakers zijn zeer te spreken over de drie Nederlandse zussen.


Dat blijkt uit de noteringen van de diverse wedkantoren. Voordat OG3NE in het vliegtuig stapte, stond Nederland op de negentiende plek. Na de twee repetities van zaterdag staat de groep in de top tien op een keurige negende plek.

Niet alleen de bookmakers zijn te spreken over OG3NE en hun liedje Lights and Shadows. Na de repetities klonk er steeds een luid applaus.

OG3NE moet komende donderdag echt aan de bak. Dan moeten de zussen een finaleplek proberen te bereiken. Tien van de achttien deelnemende landen mogen door naar de finale van volgende week zaterdag.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties