×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chris Brown gedagvaard op verjaardag

06.05.2017 -

Chris Brown wachtte vrijdagavond een onaangenaam verjaardagscadeau. De 28-jarige zanger kreeg na zijn verjaardagsfeest in een club in het Amerikaanse Houston een dagvaarding in zijn handen gedrukt.


Chris' ex-vriendin Karrueche Tran eist een contactverbod tegen hem en daarvoor moet Brown voor de rechter komen. Het lukte Karrueche steeds niet om de dagvaarding in Chris' handen te krijgen, maar nu is het dan eindelijk gebeurd. De schriftelijke oproep om voor de rechter te komen, moet namelijk persoonlijk door de gedaagde in ontvangst worden genomen.

Op beelden van TMZ is te zien dat Chris zich een weg probeert te banen door een menigte fans wanneer hij de club verlaat. Vlak voordat hij de bus instapt, duwt iemand de zanger de papieren in handen.

Tran eist een contactverbod tegen Brown omdat hij haar zou hebben bedreigd met de dood. Ook zou hij haar in het verleden mishandeld hebben. Zo zegt Karrueche dat ze meerdere keren door Chris in haar buik is gestompt en dat hij haar van de trap heeft geduwd. De hoorzitting is later deze maand.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties