×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Demi Moore aangeklaagd

06.05.2017 -

Demi Moore is aangeklaagd door de ouders van de man die twee jaar geleden stierf in haar huis. In de zomer van juli 2015 werd een dode gevonden in het zwembad van de actrice, die niet thuis was toen hij overleed tijdens een feestje.


Demi is aangeklaagd omdat er geen waarschuwingen bij het zwembad stonden, meldt TMZ. Ook werd niet aangegeven hoe diep het bad was. Bovendien zou Demi als eigenaresse een gevaarlijke situatie hebben gecreëerd door stenen aan de rand van het zwembad te leggen.

De 21-jarige man, die niet kon zwemmen, zou tijdens een feestje van Demi's assistent zijn gestruikeld en in het zwembad zijn gevallen. Waarschijnlijk is hij vervolgens verdronken. Demi liet daags na het vooral al weten zeer geschokt te zijn. ''Het verlies van een kind is een ondenkbare tragedie'', zei ze. De actrice bood aan de begrafenis van de man te betalen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties