×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolette Kluijver wil de marathon lopen

05.05.2017 -

Nicolette Kluijver heeft grootse plannen na haar operatie. “Ik wil een marathon lopen met anderhalve long”, vertelt ze. In maart werd een deel van Nicolette’s linkerlong verwijderd omdat daarin een voorstadium van longkanker was ontdekt.


Wanneer Nicolette de ruim 42 kilometer gaat rennen, weet ze nog niet. “Maar ik heb gisteren 21 kilometer gefietst. Het gaat echt goed.” De presentatrice is nog herstellende, maar voelt zich “fysiek weer helemaal de oude”. Daarom gaat ze over een paar weken ook mee naar een tropisch oord voor de opnamen van Expeditie Robinson.

“Het is nu zeven weken geleden dat ik in het ziekenhuis lag. Ik dacht toen echt ‘ik moet mee’. Het is het mooiste programma van de Nederlandse televisie, daar wou ik zo graag bij aanwezig zijn”, zei Nicolette over Expeditie Robinson. “En een overlevingsprogramma presenteren na wat ik heb meegemaakt, is appeltje-eitje.”

Nicolette is van plan heel veel te gaan genieten van de opnameperiode. “Ik ben zo blij dat ik er ben en een tweede kans heb gekregen!” De presentatrice reist niet alleen af naar het onbewoonde eiland waar Expeditie Robinson wordt opgenomen. “Mijn man en kinderen gaan mee. Mijn gezin staat voorop, helemaal na wat ik nu heb meegemaakt. Ze zullen er niet de hele tijd bij zijn en de korte tijd dat ik daar alleen ben, ga ik genieten van elke bloem, de zon en alles.”

Hoewel haar herstel spoedig verloopt en Nicolette weer aan het sporten is, zijn er dingen die ze sinds haar operatie moet laten. “Ik mag niet meer duiken”, vertelde ze. “Maar als dat alles is, dan is het prima.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties