×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lee Towers klaar voor Feyenoord-feest

05.05.2017 -

Lee Towers maakt zich langzaam maar zeker op voor de mogelijke huldiging van Feyenoord komende maandag. De zanger is er zeker van dat de voetbalclub komend weekeinde kampioen van Nederland wordt en dan is hij er uiteraard weer bij. Lee heeft zijn setlist zelfs al klaar.


"Mijn Feyenoord en uiteraard You'll Never Walk Alone", zegt Lee in een antwoord op de vraag wat hij gaat zingen voor 'het Legioen'. "Dat is allemaal al gepland. We hebben de tijden doorgekregen en de soundchecks doorgekregen. We gaan er een mooi feest van maken. En gelukkig geeft het KNMI mooi weer op, dus we gaan er met elkaar op een geweldige manier van genieten."

De 71-jarige zanger stond bij het laatste kampioenschap van Feyenoord in 1999 voor het eerst met de spelers op het bordes van het stadhuis van Rotterdam. Daarna mocht Lee vaker zingen bij huldigingen, maar kampioenschappen bleven tot dusver uit.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties