×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eerste modecampagne voor dochter Kate Moss

04.05.2017 -

De veertienjarige dochter van Kate Moss heeft haar eerste modecampagne gescoord. Lila Grace Moss Hack is het gezicht van een Londense haarsalon.


Het jonge model is in de eerste beelden van de campagne te zien samen met Stella Jones, de eveneens veertienjarige dochter van The Clash-zanger Mick.

Lila Grace maakte vorig jaar haar modellendebuut op de cover van de Italiaanse Vogue, waarvoor ze samen met haar moeder poseerde. Kate startte dit jaar haar eigen talentenbureau, en heeft daar ook haar dochter onder contract. De tiener heeft de laatste jaren haar gedachten over een modellencarrière flink omgegooid. In een interview in 2015 zei Lila Grace nog dat ze "misschien een mode-ontwerper" wilde worden, maar "absoluut geen model."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties