×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Drake verwekte kind in Amsterdam'

04.05.2017 -

Een vrouw beweert dat ze in Amsterdam zwanger is geworden van Drake. Sophie Brussaux heeft twee advocaten in New York ingehuurd om haar bij te staan om alimentatie los te peuteren bij de Canadese rapper, die zelf in alle toonaarden ontkent de vader te zijn.


Sophie, volgens TMZ een voormalig porno-actrice, zou 3,5 maand geleden zwanger zijn geworden. Drake was in januari in Amsterdam, voorafgaande aan zijn eerste en uitgestelde concerten van zijn The Boy Meets World Tour die begon in de Ziggo Dome.

De vrouw zou in verwachting zijn van een meisje. Ze bewaarde sms-berichtjes waarin de twee correspondeerden over de zwangerschap. Drake zou haar om een abortus hebben gevraagd, waarop zij antwoordt dat ze hier niet aan meewerkt.

Team Drake zegt in een reactie: ''De vrouw heeft een zeer twijfelachtige achtergrond. Ze heeft toegegeven dat ze meerdere relaties had en ze zou de Verenigde Staten niet meer in mogen. Ze is een van de vele vrouwen die beweren zwanger te zijn van hem. Als het kind echt van Drake blijkt te zijn, wat hij niet verwacht, doet hij wat het beste is voor het kind."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties