×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes nu helemaal weg uit Vinkeveen

André Hazes nu helemaal weg uit Vinkeveen
03.05.2017 -

André Hazes was samen met z’n vriendin Monique al eerder in Rotterdam gaan wonen. En nu zijn ook de laatste spullen uit de oude woning opgehaald en is het hoofdstuk Vinkeveen definitief voorbij.


‘De laatste spullen opgehaald met de mannen van Saan uit mijn geliefde Vinkeveen, meldt André Hazes bij een foto waarop hij staat naast de verhuiswagen. “Bedankt, ik heb van je genoten. Vrienden gemaakt, mensen verloren. Veel fouten gemaakt en veel mogen leren. Het hoofdstuk Vinkeveen is geschreven en de laatste punt is gezet!’

 

Foto: Instagram André Hazes

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!