×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jesse Klaver’s bijzondere bedankje

03.05.2017 -

Jesse Klaver bedankt iedereen die hem de afgelopen dagen een berichtje heeft gestuurd in verband met het overlijden van zijn moeder. Hij doet dat met een wel heel bijzondere herinnering.


Op social media plaatst Jesse een briefje dat hij twintig jaar geleden voor zijn moeder maakte. ‘Dit schreef ik 20 jaar geleden aan mijn moeder op Moederdag. Helaas is zij geen honderd jaar geworden. Maar de jaren die we samen hebben gehad telden dubbel. Dank voor alles wat je voor me hebt betekend lieve mama,’ meldt Jesse bij het briefje. Verder bedankt hij iedereen voor zijn  of haar medeleven. ‘De berichtjes die ik van jullie heb gehad zijn hartverwarmend. Bedankt.’

Foto: Reni van Maren

Reacties