×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Naomi van As stopt met hockey

Naomi van As stopt met hockey
03.05.2017 -

Naomi van As heeft bekend gemaakt dat ze helemaal stopt met hockey. Eerder had ze al haar carrière bij het Nederlands hockeyteam beëindigd.


Het is een heel lastig besluit, omdat hockey al heel lang een groot deel van mijn leven uitmaakt. Dat is dan wel vreemd. Maar ik volg altijd mijn gevoel. En ik weet het gewoon: ik ga stoppen,’ aldus Naomi.

De vriendin van schaatser Sven Kramer stopt aan het eind van dit seizoen bij haar club Laren. Na de Olympische Spelen van 2016 in Rio stopte ze al als international.

Foto: Reni van Maren

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!