×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eddie Redmayne komt feestje Rihanna niet in

03.05.2017 -

Eddie Redmayne dacht maandag na het Met Gala in New York nog even door te kunnen feesten op de afterparty van Rihanna, maar de Oscarwinnaar kwam van een koude kermis thuis.


De Brit werd samen met zijn vrouw en collega-acteur Tom Sturridge voor de deur van het feestje in nachtclub 1OAK gefotografeerd. Daar werd hen de toegang geweigerd door beveiligingsmensen.

Eddie begon daarop te bellen, maar kon blijkbaar niemand van het team van Rihanna te pakken krijgen, want het gezelschap stapte even later in een taxi en verdween. Volgens E! probeerden Eddies vrouw Hannah en Tom het een halfuur later opnieuw, maar bleken hun namen nog steeds niet op de gastenlijst te staan.

Een flink aantal andere sterren wist wél bij het feestje van Rihanna binnen te komen. Onder anderen Kendall Jenner, Lupita Nyong'o, Katie Perry en Pharrell Williams waren van de partij. Volgens de New York Post wipte Madonna rond 1 uur 's nacht langs en deden Mary-Kate en Ashley Olsen tegen 4 uur spreekwoordelijk het licht uit in de club.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties