×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Ben Saunders

Zoontje voor Ben Saunders
02.05.2017 -

Ben Saunders is maandag vader geworden van een zoon. Het jongetje heeft de naam Benji Ray Saunders gekregen, zo maakte de zanger dinsdagochtend bekend via sociale media.


"Onze zoon is er eindelijk. Enorm trots op mijn vrouw @_gipsyj_ ze was zo sterk", schrijft de trotse Ben bij een foto waarop ze gedrieën staan.

Ben en zijn verloofde Janita hadden allebei al een dochter uit een eerdere relatie: Stacey en Nikia. De inmiddels 33-jarige zanger won in 2011 The Voice of Holland.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Ben Saunders

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!