×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

O'G3NE in Kiev in zwarte glitteroutfits

02.05.2017 -

De meiden van O'G3NE dragen tijdens het Eurovisiesongfestival in Kiev volgende week zwarte glitteroutfits. Het ontwerp is gemaakt door Tycho Boeker, die eerder ook de 'scheurjurk' van Trijntje Oosterhuis maakte.


"De meiden zijn geen tieners meer, maar ook nog geen dames. Mijn uitdaging was dus dat het vooral niet te tuttig mocht worden", zegt de ontwerper. "Rust in de kleding is ook belangrijk dus ik wilde ook niet te veel toeters en bellen die afleiden zodat je het liedje zelf niet meer hoort. Bovendien moesten de outfits passen bij hun karakter en de balans in de groep moet kloppen. Alle drie willen ze er natuurlijk zo voordelig mogelijk uitzien."

Volgens Boeker moest het thema stoer, sterk en toch vrouwelijk zijn. "De meiden staan echt ergens voor. Ze lijken wel 1.80 meter in hun kleding terwijl ze toch echt klein van stuk zijn dus dat geeft extra uitstraling en silhouet."

De zussen dragen overigens niet allemaal hetzelfde. Amy heeft een 'stoer broekpak' aangemeten gekregen, Shelley een 'elegante cocktailjurk' en Lisa 'een sexy jurkje zonder dat ze een stoeipoes lijkt'.

Dinsdag staat O'G3NE op het songfestivalpodium in Kiev voor de eerste repetities. Dan dragen ze hun outfits ook voor het eerst in het openbaar.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties