×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Afvalmissie Linda de Mol geslaagd

Afvalmissie Linda de Mol geslaagd
02.05.2017 -

Linda de Mols zes weken afvallen zitten erop. De presentatrice maakte maandag bekend dat ze in die weken zes kilo is afgevallen. Linda, die aan het begin van de afvalperiode 82 kilo woog, nam zich voor minimaal vijf kilo af te vallen.


“76 kilo schoon aan de haak”, zegt Linda in haar laatste ‘lijnvlog’. “Dat betekent dat ik zes kilo afgevallen ben en weer een gezond BMI heb. Ik ben hier zo blij mee, niet normaal.” Voor de presentatrice waren de afgelopen weken soms zwaar, maar ze vond het “hartstikke leuk” om met haar fans af te vallen. “Het zou helemaal geen straf zijn als ik dat volgend jaar nog een keer zou moeten doen.”

Zo ver wil Linda het echter niet laten komen. Ze is naar eigen zeggen “supergemotiveerd” om nog door te gaan met lijnen en hoopt minder dan 75 kilo te gaan wegen. “En dan nooit meer boven de 75 kilo komen. Maar ja, zo had ik me ooit voorgenomen om never nooit boven de 80 kilo uit te komen en dat is me keihard wel gebeurd.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!