×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Noodlanding Levi van Kempen gaat mis

01.05.2017 -

Levi van Kempen is afgelopen weekeinde met de schrik vrijgekomen. De presentator en acteur, die een vliegbrevet heeft, moest in de Verenigde Staten een noodlanding maken, maar dat ging mis.


“Ik ben te laat op de landingsbaan terechtgekomen”, vertelde Levi, die met vrienden van Palm Springs naar Las Vegas vloog, maandag in RTL Boulevard. “Uiteindelijk ben ik van de baan afgeschoten en zo’n 200 meter verder in de woestijn tot stilstand gekomen.”

Levi moest een noodlanding maken omdat een van zijn vrienden met wie hij in de VS op vakantie is, aan boord onwel werd. Volgens de autoriteiten hebben de presentator en zijn maten geluk gehad. “De luchtvaartpolitie zei: je hebt geluk gehad, je hebt het uitstekend gedaan.”

Dat vond Levi een vreemde opmerking: door de noodlanding verloor het sportvliegtuigje waarmee hij vloog een wiel en brak een deel van de staart af. “Toen zei hij: jullie hebben het alle drie overleefd.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties