×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kilo’s vliegen eraf bij trainende Olcay Gulsen

01.05.2017 -

Olcay Gulsen traint al een paar maanden voor een triatlon en de kilo’s vliegen eraf. “Ik ben in totaal al zo’n zeven à acht kilo kwijt”, zei de modeontwerpster, die in februari bekendmaakte een triatlon te willen doen.


“Dat was wel nodig ook”, gaf Olcay toe in RTL Boulevard. De ontwerpster en zakenvrouw ging een enorme uitdaging aan voor KWF Kankerbestrijding. Olcay noemde zichzelf “niet zo sportief” en moest voor haar deelname aan de KWF-actie Marathon tegen Kanker leren zwemmen.

Olcay heeft nog even de tijd om zich voor te bereiden. Op 17 mei wil ze 40 kilometer wielrennen, 10 kilometer hardlopen en 1,5 kilometer zwemmen. De ontknoping van Olcays triatlon is te zien in de live tv-show Marathon tegen Kanker, die op 17 mei te zien is op NPO 1.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties