×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Freek Vonk weer tussen de haaien

01.05.2017 -

Freek Vonk bevindt zich weer tussen de haaien. De bioloog die in februari werd gebeten door een Caribische rifhaai, plaatste op Instagram een foto waarop hij met een van de beesten poseert.


Freek doet het nog wel even rustig aan. “Een dwerghaaitje!!”, schreef hij bij het kiekje. “Deze rakker kwamen we vandaag tegen in de mysterieuze en spooky kelpwouden van False Bay hier in Zuid-Afrika. En hij was heel nieuwsgierig… Wat een schatje he!!”

Hoe lang Freek het bij dwerghaaien houdt, is nog maar de vraag. Eerder maandag plaatste hij een foto van zichzelf bij Simon’s Town. “Nergens zitten meer witte haaien dan in de baai achter mij…”

Freek liet een paar weken nadat hij op de Bahama’s was gebeten door de rifhaai al weten weer naar de beesten te willen duiken. “Mijn fascinatie en passie voor haaien is door de beet alleen maar groter geworden!”, schreef hij eind februari op Facebook. “Ik heb geen seconde gedacht dat ik niet meer met haaien zou willen duiken.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Freek Vonk

Reacties