×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Estavana Polman’s mislukte verrassing voor Rafael van der Vaart

Estavana Polman’s mislukte verrassing voor Rafael van der Vaart
01.05.2017 -

Estavana Polman had Rafael van der Vaart willen verrassen toen ze wist dat ze zwanger was. Maar dat mislukte volkomen, zo vertelt ze.


’Ik wilde heel graag moeder worden,’ vertelt Estavana in een interview. Maar toen de handbalster een zwangerschapstest deed en ineens twee streepjes zag staan, ging ze helemaal door het lint. ’Ik heb 5 minuten tegen mezelf staan praten en ik dacht zelfs nog dat het een ongeldige test was. Ik had me eerder al eens bedacht dat, wanneer ik wist dat ik in verwachting was, ik Rafael daarmee zou verrassen als hij thuis zou komen. Maar ik was zo in paniek van die streepjes dat ik hem gelijk gebeld heb. Ik kon alleen maar ’Oh mijn god, oh mijn god’ uitbrengen. Nou, toen wist hij het al.’

 

Foto: Reni van Maren

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!