×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Val Kilmer genezen

01.05.2017 -

Val Kilmer is genezen van mondkanker. Eerder sprak Val geruchten dat hij aan de ziekte leed tegen.


Vorig jaar vertelde Val's vriend Michael Douglas tijdens een interview dat de Batman-acteur leed aan "dezelfde ziekte als ik". Douglas werd in 2010 behandeld voor mondkanker. In een post op Facebook ontkende Val dat verhaal destijds in alle toonaarden. Michael bood hem daarop zijn excuses aan.

Val deed deze week een Ask Me Anything-sessie op Reddit. Toen iemand hem daarbij vroeg hoe het nu precies zat met het de uitspraken van Michael, gaf de acteur in zijn antwoord aan dat hij wel degelijk kanker heeft gehad. "Hij probeerde me waarschijnlijk te helpen omdat de pers zich wellicht afvroeg waar ik was. En ik heb wel een genezing van kanker meegemaakt, mijn tong is nog steeds opgezwollen maar heelt steeds beter. Ik klink alleen nog niet als mezelf."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties