×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Broer Najib Amhali in Portugese gevangenis

Broer Najib Amhali in Portugese gevangenis
01.05.2017 -

Redouan, het jongere broertje van Najib Amhali blijkt al flinke tijd in een Portugese gevangenis te zitten. Hij zou op heterdaad zijn betrapt bij een inval op een wietplantage.


‘Redouan zit al een flinke tijd vast in Portugal. Hij zit in een verouderde gevangenis, waar het leven niet makkelijk is. Hij is gepakt, toen hij tijdens een politie-actie wiet aan het knippen was op een plantage. Hij werd gelijk in de boeien geslagen en afgevoerd. Hij zal er niet makkelijk vanaf komen, iets wat in Nederland nog wel eens gebeurt voor zo’n vergrijp,’ vertelt een bron aan De Telegraaf.

Najib bevestigt het verhaal aan de krant. ‘Naar omstandigheden gaat het goed met hem,’ aldus de cabaretier.

Foto: Reni van Maren

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!