×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eric Dane depressief

01.05.2017 -

Eric Dane, vooral bekend als dokter McSteamy uit Grey's Anatomy, lijdt aan een depressie. De opnames van Erics huidige serie The Last Ship zijn stilgelegd zodat hij aan zijn problemen kan werken, zo laat zijn woordvoerder weten.


"Eric heeft om een pauze gevraagd om te werken aan persoonlijke problemen. Hij lijdt aan een depressie en heeft een paar weken rust gevraagd. De producers zijn zo aardig geweest om dat verzoek in te willigen. Hij kijkt uit naar zijn terugkeer."

De ingelaste pauze in de productie zal volgens Variety in ieder geval tot het einde van de maand duren. Omdat de opnames voor het komende seizoen al zijn afgerond, heeft de stop geen gevolgen voor uitzendingen van de serie in de VS.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties