×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sven Kramer breekt sleutelbeen

Sven Kramer breekt sleutelbeen
29.04.2017 -

Sven Kramer heeft zaterdag z’n linkersleutelbeen gebroken. De schaatser deed mee aan een fietskoers en ging daarbij onderuit.


De 31-jarige Sven werd na een val tijdens het slot van de 200 kilometer lange PWZ Zuidenveldtour door Drente overgebracht naar het ziekenhuis in Amersfoort. Daar werd geconstateerd dat hij z’n linkersleutelbeen had gebroken, waarna hij werd geoperereerd. Naar verluidt zorgt de val niet voor problemen wat betreft Sven’s voorbereiding op de Olympische Spelen volgend jaar in Zuid-Korea

Foto: Reni van Maren

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!