×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Goed nieuws voor Shannen Doherty

29.04.2017 -

Bij Shannen Doherty zijn geen sporen van borstkanker meer gevonden. De Beverly Hills 90210-actrice is in remissie. Ze deelde het goede nieuws op Instagram.


''Wat betekent remissie? Ik hoorde het woord en ik wist niet hoe ik moest reageren. Goed nieuws? JA. Overweldigend? JA. Nu is het wachten. Zoals iedereen binnen mijn familieleden van kankerpatiënten weet, zijn de volgende vijf jaar cruciaal'', aldus Shannen.

De Charmed-ster is nog niet genezen verklaard. Dat gebeurt pas nadat er jarenlang geen sporen van kanker in het lichaam worden gevonden. Tot die tijd is de ziekte in remissie. Dat betekent dat de patiënt 'schoon' is, maar dat er nog wel kans op terugkeer van kanker is.

In de tussentijd moet Shannen allerlei keuzes maken. Zo moet ze beslissen of ze een borstreconstructie wil ondergaan en of ze speciale pillen wil slikken de komende vijf jaar. ''Deze veroorzaken ook weer problemen en bijwerkingen. Ik ben gezegend, dat weet ik. Maar voor nu.... remissie.''

In 2015 werd bij Shannen borstkanker geconstateerd. Sindsdien deelt ze haar strijd tegen kanker met haar volgers op Instagram.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Shannen Doherty

Reacties